MAMMAL - Rebecca Daly - Clip 5 - nu op VOD

0

Playlists

Loading...
Meer informatie: http://www.cineart.nl/films/mammal

Margaret, een alleenstaande vrouw van 41 uit Dublin, krijgt te horen dat haar 18-jarige zoon die ze in de steek liet toen hij nog een baby was, dood is aangetroffen. In een poging dit verdriet te verwerken, zoekt ze dagelijks afleiding in het plaatselijke zwembad. Daar komt ze Joe tegen: een straatjongen die zij ooit verzorgde toen ze hem ’s nachts gewond voor haar liefdadigheidswinkel vond. Ze biedt Joe een kamer aan in haar huis. Het broze vertrouwen dat Margaret met Joe opbouwt, wordt echter ruw verstoord.

MAMMAL is een bijzonder sociaal realistisch drama over de broze band tussen de alleenstaande vrouw Margaret (Rachel Griffiths), wiens zoon net is overleden, en een dakloze jongen die zij tijdelijk in huis opneemt.

In de hoofdrollen Rachel Griffiths (SIX FEET UNDER) en Barry Keoghan. De film is geregisseerd door Rebecca Daly, die eerder met haar debuutfilm THE OTHER SIDE OF SLEEP geselecteerd werd voor het Cannes film festival in 2011. MAMMAL is geproduceerd door o.a. Rinkel Film (LUCIA DE B., VAN GOD LOS) en draaide eerder op Sundance Film Festival, International Film Festival Rotterdam en Göteborg International Film Festival.

Facebook: http://www.facebook.com/cineartnederland
Twitter: http://www.twitter.com/CineartNL
Instagram: http://www.instagram.com/cineart_nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op http://www.cineart.nl